Wat zijn de voordelen van kiezen voor een Hypnia King size bedbodem? 

 • Unieke samenstelling met een houten frame bedekt met een lichte grijze stof (hoes), populierenhouten latten en een traagschuimmatras. 
 • Strak ontwerp dat een mooie balans biedt tussen efficiëntie en esthetiek. 
 • Verschillende beschikbare maten, waaronder het 180x200 cm model. Let op: de 180x200 bedbodem is momenteel de grootste maat die beschikbaar is op de website. 
 • Zeer betaalbare prijs: €299 voor de 180x200 bedbodem en €379 voor het bedbodem en hoofdbord set.

Daarnaast biedt Hypnia klanten een gratis proefperiode van 14 dagen zonder enige verplichting. Ten slotte is de levering van de 180x200 bedbodem gratis.

Wat zijn de unieke kenmerken van de 180x200 cm bedbodems om een gezonde slaaphouding te bevorderen? 

Advies voordat u uw 180x200 cm bedbodem 

koopt Voordat u naar de laatste stap gaat en uw 180x200 cm bedbodem koopt, is het belangrijk om de volgende punten in gedachten te houden: 

 • Niet inleveren op de kwaliteit van de bedbodem en ervoor zorgen dat het type vulling aan uw behoeften voldoet. 
 • Denk eraan om de 180x200 bedbodem te combineren met de bijpassende matras. 
 • Kies de bedbodem op basis van uw budget: als uw budget onder de €400 ligt, kies dan voor een lattenbodem of een gestoffeerde bedbodem. 
 • Kies altijd een 180x200 bedbodem met aankoopgarantie (2 jaar bij Hypnia). · Let op de voordelen die worden aangeboden bij de aankoop van de 180x200 bedbodem: bij Hypnia is de levering gratis in het vasteland van Frankrijk en de proefperiode duurt 14 dagen zonder verplichtingen.

Kenmerken van de 180x200 bedbodem 

Hoewel iedereen zijn eigen idee heeft van een herstellende slaap en elke slaper zijn eigen manier vindt om in slaap te vallen in de meest comfortabele slaappositie, komt slaapkwaliteit niet alleen van het matras, maar ook van de bedbodem.

Met een 180x200 bedbodem zijn de voordelen van zo'n product talrijk: 

 • XL-comfort voor slapers: u bent ervan verzekerd dat u de bewegingen of de slaap van uw partner niet belemmert, indien van toepassing. Iedereen kan bewegen zonder zich zorgen te maken over micro-wakker worden. 
 • Het past zich aan alle lichaamstypes aan: of u nu klein of groot bent, fors of licht, de 180x200 King size bedbodem past bij alle lichaamstypes. 
 • Een knusse, zachte en coconachtige leefruimte: gezien de grote afmetingen vertegenwoordigt de 180x200 bedbodem een enorme leefruimte. Dit is de gelegenheid om met twee, drie, met uw baby als u samen slaapt of zelfs met uw huisdier te slapen. 
 • Echte onafhankelijke slaap: de King size bedbodem is zo groot dat de een kan slapen zonder de ander wakker te maken. En zelfs als er gewichtsverschillen zijn tussen u, wordt de slaapkwaliteit niet aangetast. En als u kiest voor een 180x200 matras en bedbodem met pocketveren, optimaliseert u de drukverdeling en vermindert u rugklachten (lendenen, nek). · Een matrasdikte die past bij de kwaliteit van het matras dat past bij de 180x200 cm bedbodem: u kunt kiezen uit traagschuim, pocketveren, latex.