15 jaar garantie

15 jaar garantie

Comfortabele slaap gegarandeerd

Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat je 5.475 nachten goed kunt slapen.

Wij nemen de kwaliteit van onze producten zeer (zeer) serieus, dus moeten wij er zeker van zijn dat je tevreden bent met je slaap. Als je aanspraak wilt maken op de garantie, staat ons dreamteam klaar om je te helpen.

Wakker worden met een gerust gemoed

Omdat je weet dat we de komende 15 jaar aan je zijde zullen staan.

Je verdient een goede nachtrust. We hebben een matras ontworpen waar je jarenlang comfortabel op kunt liggen. Het is getest door experts om de betrouwbaarheid in de loop der jaren te garanderen. De Hypnia garantie is geldig voor 15 jaar vanaf de leverdatum en betreft:

Alleen matrassen en matras-toppers
Een afwijking die leidt tot een zichtbare inzakking van meer dan 10% van de oorspronkelijke dikte van het matras
Conformiteitsgebreken ten gevolge van fabricagefouten

Hoe zit het met andere producten?

Bedden, bedbodems, kussens, dekbedden en andere accessoires... Voor deze artikelen geldt de wettelijke garantie van 2 jaar. Retourzendingen zijn voor rekening van de klant.

Vaak gestelde vragen

Vaak gestelde vragen

Wanneer gaat de garantie in?

Al onze matrassen genieten een garantie van 15 jaar, wat de aanbevolen maximale levensduur van een matras is. Het matras heeft een conformiteitsgarantie van 15 jaar vanaf de datum van aankoop op onze website.

Wat houdt de garantie in?

De garantie dekt fabricage- en materiaalfouten, alsmede zichtbare veranderingen die dieper zijn dan 10% van de oorspronkelijke matrasdiepte. Vanzelfsprekend geldt dit alleen voor normaal gebruik van het product. De garantie dekt niet een toename of afname van de dikte of enige andere vorm van verandering aan het matras als gevolg van natuurlijke slijtage. Het dekt echter wel abnormale verzakking of voortijdige vervorming.

Als ik mijn matras ruil, hoe zit het dan met de garantie?

Als je je product tegen een gelijkwaardig product omruilt, wordt de oorspronkelijke garantieperiode niet verlengd. Als je bijvoorbeeld je Hypnia matras 5 jaar geleden hebt gekocht en onze klantenservice je product omruilt voor een nieuwe matras, heb je nog 10 jaar garantie.