Groeiend succes in beddengoedwinkels, zowel online als in fysieke winkels, het 180x200 bedbodem is ontworpen voor een matras van dezelfde grootte: het King size matras. Deze trend naar grotere bedbodemformaten zorgt voor echt slaapcomfort en een herstellende slaap, ongeacht uw slaappositie of lichaamstype.

Welke soorten 180x200 cm bedbodems biedt Hypnia aan? 

De belangrijkste functie van de 180x200 cm bedbodem King size is het absorberen van bijna een derde van ons gewicht. Daarom moet deze zorgvuldig worden gekozen. Dit element van beddengoed zorgt tegenwoordig voor een goede ventilatie van het matras en de bedbodem en verlengt de levensduur van het beddengoed.

Hier zijn de soorten 180x200 cm bedbodems die Hypnia aanbiedt op basis van hun technologie. [1##popup#bedbodem80-collec-pop##1]

De lattenbodem 180x200 

De keuze voor een 180x200 cm bedbodem wordt altijd gemaakt met in gedachten welk type matras eraan zal worden gekoppeld. Er zijn verschillende soorten 180x200 cm bedbodems, zoals de lattenbodem, de gestoffeerde bedbodem, de springveerbedbodem, de verstelbare bedbodem, enz.

Wat betreft de 180x200 cm lattenbodem zijn er 2 vormen: 

  • De lattenbodem met zichtbare latten 180x200; 
  • De lattenbodem met latten bedekt met een hoes: deze stof beschermt het matras en de bedbodem tegen stoten, verlengt de levensduur ervan, maar vermindert de ventilatie.

De lattenbodem ondersteunt alle soorten matrassen, behalve mogelijk pocketveringmatrassen. De veren zakken namelijk na verloop van tijd in en de bedbodem zal aan stevigheid en ondersteuning verliezen. Kies voor een matras van hoog veerkrachtig schuim, traagschuim of latex.

De springveerbedbodem 180x200 

Het andere meest gevraagde model 180x200 cm bedbodem is ongetwijfeld de springveerbedbodem. Deze wordt uitsluitend gebruikt met pocketveringmatrassen met biconische of pocketveren om maximaal comfort te bieden.

Hoe meer veren er zijn, hoe beter de ondersteuning en drukverdeling zullen zijn. Dit type bedbodem zorgt voor echt onafhankelijk slapen. Hij kan in een massief houten bedframe of in een grenen bedframe worden ingebouwd, of zelfs op poten worden geplaatst.

De verstelbare bedbodem 180x200 

Dit type King size bedbodem is verkrijgbaar in 2 vormen: de handmatig verstelbare bedbodem en het elektrische model. Bij een handmatig verstelbare bedbodem kunt u de rugleuning en de benen omhoog brengen of handmatig van positie veranderen. Dit type bedbodem is erg geliefd bij mensen die last hebben van doorbloedingsproblemen. Voor het elektrische model is het hetzelfde, behalve dat de bediening met een afstandsbediening gebeurt. De elektrische bedbodem is verkrijgbaar met 3 of 5 lattenbodemposities, afhankelijk van uw comfort.

De opbergbedbodem 180x200 Zeer praktisch, biedt deze grote bedbodem niet alleen een ongelooflijke slaapruimte, maar ook opbergruimte onder de bedbodem. Dit combineert praktisch nut met esthetiek, aangezien het opbergbed uw spullen discreet verbergt.

Dit type bedbodem lijkt in eerste instantie misschien alleen voor kinderen en volwassenen bedoeld, maar het heeft steeds meer de voorkeur van volwassenen die een slaapkamer met beperkte afmetingen hebben.

Waarom kiezen voor een 180x200 cm bedbodem van Hypnia? Het merk Hypnia is vandaag de leider in online verkoop van matrassen en beddengoedproducten, zoals 180x200 cm bedbodems.