De lattenbodemmatras optimaliseert de ventilatie van het matras 

De lattenbodemmatras van 90x200 wordt zeer gewaardeerd vanwege de natuurlijke ventilatie van het matras en het bedframe, evenals het gemak van onderhoud. Met onbedekte latten blijft het beddengoed constant geventileerd. Met latten bedekt met stof beschermt de stof het bed en het matras, maar kan het ontstaan van vochtplekken of mijten versnellen als het onderhoud niet regelmatig wordt uitgevoerd.

Ideaal voor mensen met ademhalingsproblemen en allergieën. Een lattenbodemmatras kan echter gemakkelijk worden gereinigd met een stofzuiger in aanwezigheid van stof of met een licht vochtige doek om stof tussen de latten te verwijderen.

De lattenbodemmatras verbetert het comfort en de ondersteuning 

Met houten latten die stevige ondersteuning en flexibiliteit combineren, zorgt het type lattenbodemmatras van 90x200 ervoor dat het lichaam wordt opgehangen. Alle drukpunten worden gelijkmatig verdeeld, wat pijn vermindert.

De lattenbodemmatras voorkomt doorzakken in het midden van het bed, omdat de latten het matras - en je lichaam - over de hele breedte ondersteunen. Hierdoor past het matras zich aan aan de bewegingen van de slaper.

Merk op dat bredere en dichtere latten voor betere ondersteuning zorgen.

De lattenbodemmatras past in alle slaapkamerdecoratiestijlen 

Met een massief houten frame, grenen frame, of een chique stoffen bek ​​leding, past de lattenbodemmatras van 90x200 cm perfect bij alle decoratiestijlen, met name moderne en eigentijdse slaapkamers.

Je kunt poten onder het matras van 90x200 plaatsen om een moderne, minimalistische en stijlvolle uitstraling te creëren.

De lattenbodemmatras van 90x200 cm is eenvoudig te repareren 

Het laatste voordeel van een lattenbodemmatras is dat het gemakkelijk en snel te repareren is. In tegenstelling tot een verenmatras dat niet kan worden gerepareerd als het versleten is, is een lattenbodemmatras gemakkelijker te benaderen.

De latten en de eindstukken kunnen afzonderlijk worden gekocht, wat het eenvoudig maakt om ze snel te vervangen. Een zeer kosteneffectieve oplossing tegen verspilling.

Welk matras past bij een matras van 90x200 cm? 

Je hebt 3 matrasopties voor je matras van 90x200 cm.

Het matras met pocketveren 

Perfect voor slapers die op zoek zijn naar stevig comfort en die wat zwaarder zijn. Dit type matrasvulling zorgt voor echte slaaponafhankelijkheid. Het soufflé-effect

Het latex matras 

Een natuurlijk en ecologisch materiaal, het latex matras vormt zich naar je lichaam. Je hoeft alleen maar de dichtheid te kiezen voor stevige ondersteuning. Bij een dichtheid tot 75 kg/m² wordt het matras als medium tot zacht beschouwd. Boven de 75 kg/m² wordt het matras als stevig tot zeer stevig beschouwd.

Ideaal voor mensen met allergieën.

Het traagschuim matras 

Ook wel visco-elastisch schuim genoemd, dit schuim is warmtegevoelig. Het past zich aan je lichaam aan wanneer het in contact komt en keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer je beweegt. Het biedt perfecte ondersteuning voor je hele lichaam met een zeer aangename omhullende werking.