Bij het zoeken naar een nieuw bed blijft comfort een van de voornaamste criteria. Comfortabel liggen is inderdaad belangrijk om elke nacht van een gezonde nachtrust te kunnen genieten.

Steeds meer mensen tonen dus interesse in grotere bedden en vooral kingsize bedden zijn erg in trek. Het kingsize model is net iets breder dan een standaard tweepersoonsbed en wordt daarom door de meeste mensen erg op prijs gesteld.

 

Voor wie is het kingsize matras geschikt?

Aangezien het kingsize matras zo groot is, is het voor iedereen geschikt, ongeacht je lichaamsbouw of lengte.

Of je nu klein of groot bent, corpulent of mager, op een kingsize matras kun je zeker je draai vinden.

Vaak wordt dit matras aanbevolen voor grote en zware mensen, of voor mensen die veel in hun slaap bewegen. Je hebt er in ieder geval plaats genoeg om je om te draaien en het matras verschaft een homogeen slaapcomfort.

Met een kingsize matras is er weinig kans dat je voeten buiten het bed bungelen of dat er koude lucht langs je kuiten strijkt. [1##popup#kingsize-mat-collec-pop##1]

 

Ook stelletjes hebben graag een kingsize matras omdat het breed genoeg is om aan elke partner zijn eigen plek te geven. En als je tijdens het slapen beweegt, zul je de ander hoegenaamd niet storen.

 

Een ander aspect van het kingsize matras waar je aandacht aan moet besteden is de vulling, die bepaalt hoe stevig of hoe zacht je matras is. Welke vulling je uiteindelijk kiest zal vooral afhangen van je corpulentie, lichaamsbouw en specifieke behoeften.

Zo is een kingsize matras van traagschuim een uitstekende oplossing voor mensen die last hebben van hun nek of rug omdat de zachtheid van het schuim je drukpunten verlicht.

Als je een wat steviger matras zoekt, kun je beter kiezen voor een kingsize matras met pocketvering.

 

 

Wat zijn de voordelen van een kingsize bed?

Wist je dat we ongeveer een kwart tot een derde van ons leven in bed doorbrengen?

Daarom is het erg belangrijk om een goed matras te kiezen. Een kingsize matras is groter dan een standaard tweepersoonsmatras en is daardoor erg comfortabel.

 

Het eerste voordeel van een kingsize matras is dat je er zo goed op slaapt. Je wordt echt uitgerust wakker, zodat je lichamelijk, emotioneel en sociaal in topconditie bent.

 

Een kingsize bed is ruim genoeg om comfortabel te zijn voor mensen van alle soorten lichaamsbouw en lengtes.

We bevelen het ten zeerste aan voor grote en forse mensen, maar het is ook een aangenaam bed als je ’s nachts niet stil kunt liggen. Doordat het matras zo breed is, heb je genoeg ruimte om in je slaap te bewegen, zonder je eventuele partner te storen.

Doordat je alle ruimte hebt, zul je ’s nachts minder vaak wakker worden en ook minder last van je rug hebben.

 

Ook voor gezinnen met kinderen is het een fijn matras omdat er genoeg ruimte is als er ‘s nachts een kleintje bij je in bed kruipt.

Met al die ruimte, kun je op dit matras gezellig verhaaltjes voorlezen aan je kinderen, samen tv kijken, lekker slapen of met elkaar praten en je hebt ruimte genoeg om je bed met je kinderen te delen.

 

Tot slot geeft een kingsize bed een luxueuze uitstraling aan je kamer omdat het er zo statig uitziet. Een kingsize bed en matras zijn luxe objecten.

Daarom vind je in kamers van chique hotels ook altijd bedden en matrassen van kingsize maten.

Een kingsize bed geeft een duidelijke meerwaarde aan je woning.