Customer Reviews

Based on 187 reviews
82%
(154)
12%
(23)
4%
(7)
1%
(1)
1%
(2)
J
Judy Peperkoorn

Eerste paar nachten dacht ik iets minder rugklachten te hebben, maar nu slaap ik weer net zo slecht als op mijn oude matras,….🥲

m
marijke Baumann
Supreme wellness matras

Heel mooi matras maar voor mij wel te hard. Ik zakte er niet in weg, voelde als een plank. Bij andere merken zie ik bv staan matras geschikt voor < 80 kg, dat is heel fijn om een maatstaf te hebben. Dit matras is vlgs mij voor boven >85 kg geschikt. Bellen naar de klantenservice om te retourneren was matig. Eerste keer werd ik echt afgewimpeld, tweede keer goed geholpen!

S
Shahrukh Khan

Supreme Wellness matras

L
Liliane van Dam
Goed matras

Vorig jaar kocht ik de Ikea Anneland. Het was helaas het tweede teleurstellende Ikea matras voor mij. Omdat ik wel enthousiast ben over hybride matrassen kocht ik deze keer de Hypnia Supreme Welness. Doorslaggevend zijn de prijs en de levertijd. Het matras ligt tot op heden echt perfect. Eerst werd ik ‘s nachts steeds wakker en nu slaap ik in een keer door. Ook vind ik het fijn dat het matras steviger is dan de Anneland maar wel in de zin dat het comfortabel is. De frustraties met het zware matras naar boven tillen waren dus niet voor niets.

B
Benny Firlefijn

Zalige matras

Supreme Wellness matras reviews

Supreme Wellness matras

Kopen
Lees alle reviews