Waarom kiezen voor een matrastopper van 90x200 cm met traagschuim?

Op de markt zijn er tegenwoordig verschillende soorten matrastoppers verkrijgbaar, waaronder latex, katoen, wol en traagschuim. Maar vooral de matrastopper van 90x200 cm met traagschuim heeft de harten van steeds meer slapers veroverd. De Franse bevolking is in de afgelopen 30 jaar gegroeid en we houden van comfort tijdens het slapen, vandaar dat deze matrastopper van 90x200 cm steeds meer klanten aantrekt. [1##popup#topper90-collec-pop##1]


Het traagschuimmatrastoppermodel biedt veel voordelen. Het werd uitgevonden door NASA in de jaren 1960 en heeft als functie schokken op te vangen. Het past zich aan aan een matras van traagschuim of pocketvering van dezelfde maat en vormt zich naar de lichaamsvorm van de gebruiker terwijl het ongeëvenaard comfort biedt. De drukpunten worden beter verdeeld, en het dempt de bewegingen van de slaper en keert 's ochtends terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Dit type matrastopper garandeert een herstellende nachtrust, keer op keer.


Voordelen van een matrastopper met traagschuim

Het aanschaffen van een matrastopper met traagschuim is een uitstekende manier om te profiteren van deze innovatieve technologie zonder per se een matras van dit type te moeten kopen. Het eerste voordeel is dus de mogelijkheid om geld te besparen terwijl je profiteert van de voordelen van dit materiaal. Deze matrastopper van visco-elastisch schuim heeft eigenschappen die geactiveerd worden door de lichaamswarmte. Dus wanneer je beweegt tijdens je slaap, vormt het polyurethaanschuim zich naar je bewegingen en biedt het een bijzonder aangenaam omhullend effect. Het lichaam wordt veel minder belast door bewegingen.


Op het gebied van comfort is er niets dat kan tippen aan de matrastopper met traagschuim. Dit type matrastopper compenseert het verlies aan comfort van een te oude, te zachte of doorgezakte matras. Het helpt om het lichaam elke nacht horizontaal te houden. Het is ook een praktische manier om de levensduur van je matras te verlengen en het minder vaak te hoeven vervangen.


Als je last hebt van rugklachten, heup- of nekpijn, past de matrastopper met traagschuim zich aan je lichaamsvorm aan, waardoor de drukpunten verminderen. Bijvoorbeeld, als je gewoonlijk op je zij slaapt, kan het voorkomen dat je been of arm verdoofd raakt, wat micro-ontwakingen veroorzaakt. Met de matrastopper van traagschuim worden de drukpunten verlicht en de bloedcirculatie verbeterd. Zo kun je echt goed uitrusten.


Tot slot heeft de matrastopper van traagschuim op hygiënisch vlak natuurlijke vezels die vocht absorberen. Dit zorgt voor een betere ventilatie van het matras en de matrastopper, en beschermt de slaper tegen kou of zomerse hitte. Het biedt de mogelijkheid om een gezonde, hypoallergene en anti-mijt slaapomgeving te creëren.